Voor en na uw vakantie wilt u graag van u vakantie genieten. Heeft u net een goedkope last-minute genomen zijn de parkeerkosten bij Schiphol net zo duur als de hele vliegreis. Want u had net de ideale vakantie voor een betaalbare prijs. U kunt met ons “Schiphol parkeren goedkoop” site gemakkelijk een goedkoop alternatief zoeken. Wij van “Schiphol parkeren goedkoop” hebben voor u grote parkeerplaatsen tot overdekte service diensten en valet parking. Alle aanbieders beschikken over shuttle diensten die non stop rijden tussen het vliegveld en de parkeerplaats waardoor u minimaal enkele minuten langer onderweg bent. Als u hierdoor geld kunt besparen is het al snel een aantrekkelijk aanbod. Kijk snel in de linkerkolom voor de goedkoopste goedkoop parkeren rondom schiphol mogelijkheden.

Of bekijk ons overzicht hier: Schiphol parkeren goedkoop

Zie ook het nieuwsbericht uit de Telegraaf

Schiphol gaat parkeer-strijd aan

Bron: Telegraaf

SCHIPHOL –  Schiphol gaat de strijd aan met de uit de grond schietende particuliere parkeerterreinen, die met scherpe tarieven en gratis shuttlebussen steeds meer vakantiegangers met hun auto van de luchthaven lokken.
“De parkeerinkomsten blijven achter door extra concurrentie. We verliezen marktaandeel”, aldus Schiphol-directeur Verboom, die het parkeren op de luchthaven met allerlei acties weer aantrekkelijker wil maken. “Een gratis kop koffie, korting na een bezoek aan een van de winkels, maar ook slimme investeringen in borden om automobilisten sneller naar de gunstigste en meest voordelige parkeerplek te begeleiden”, aldus Verboom.
Met een tarief van € 49,50 voor acht dagen zegt de luchthaven in lijn te zijn met de tarieven bij concurrerende grote vliegvelden. Slechts vier van de vijftien alternatieve parkeerplaatsen blijken momenteel voordeliger. Daarbij gaat het om Keijzer, Met & Co en Schipholparkfly in Aalsmeer en Vakantieparkeren in Nieuw-Vennep.

AUTODOC.NL

www.auto-onderdelen24.nl